Alien Robot Attack!

Zaterdagmiddag 15 december 2012 zit ik met mijn zoon in winkelcentrum de Gordiaan in Lelystad. Terwijl ik door de kapper wordt geknipt vermaakt Michael zich achter z’n iPad die hij mee had genomen. Na nog wat shoppen lopen we naar de parkeergarage om weer terug naar huis te gaan. Maar voordat we bij de auto zijn zit mijn zoon (van 12) te zeuren dat hij hier nog graag wat wilt filmen! Je wilt wat?! Oh je wilt weer van die filmpjes met special effects maken met de iPad?Jaa precies!

En of ik dan ook even wilde ‘figureren’! Nou dan weet je al wat er met mij gaat gebeuren.. 😉
Met die special fx apps kun je heel makkelijk leuke effecten maken (vooral explosies e.d.) die best realistisch zijn, maar het zijn wel allemaal heel korte filmpjes.

Ehhh nou ja dat is oke, maar laten we dan een aantal scenes zo opnemen zodat we er een kort verhaaltje van kunnen maken! Dan editen we de scenes thuis met iMovie tot een langer filmpje. Ja dat vond hij wel een heel cool idee. Nou dit is dus het resultaat! De film is nog steeds slechts anderhalve minuut lang, maar ja, best geinig wat je met wat simpele software kunt doen.

Dus zet het volume van de speakers hoog en start de film!
We present… Alien Robot Attack!

Alien Robot Attack

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s